U bevindt zich hier: Start » Over ons » Informatie

Waarom Hypogeen bij een droge en gevoelige huid?

Hypogeen herstelt de balans van uw huideigen lipiden en brengt de vochtvoorraad in de huid weer op peil. Hierdoor wordt uw huid weer soepel en zacht. De Triglyceride (15%) in Hypogeen vullen het tekort aan lipiden aan, de Glycerine (15%) vult het te kort aan vocht in de huid weer aan, Urea (5%) vertraagt de verdamping van vocht vanuit de huid en Lecitine (1%) werkt als een bindmiddel tussen de verschillende huidlagen. Hierdoor herstel de lipiden/vocht balans van de huid en wordt deze weer zacht en soepel.
De samenstelling van HYPOGEEN is bewust zo gekozen dat het risico op huidirritaties en allergieën heel erg klein is. Zo bevat Hypogeen geen geur (parfum) en kleurstoffen. Alle gebruikte componenten zijn hypo-allergeen en hebben een zuiverheid gelijk aan de farmaceutische kwaliteitsklasse. De zuurgraad (Ph) van Hypogeen huidneutraal (Ph 5,5), bovendien bevat Hypogeen geen stoffen die de huid afsluiten, zoals paraffineolie en vaseline waardoor het herstel van de huid bij gebruik van Hypogeen echt in de huid plaats vindt en niet oppervlakkig is.

Samenvattend
HYPOGEEN bevat de juiste concentraties huidverwante stoffen, die de natuurlijke lipide/vocht balans snel en effectief herstellen
Alle stoffen die in HYPOGEEN gebruikt worden, zijn van farmaceutische topkwaliteit (dwz:hoge zuiverheid, daardoor weinig allergische reacties) en hebben een huidneutrale (5,5) zuurgraad(pH).
HYPOGEEN bevat geen paraffineolie en vaseline die alleen vocht vasthouden door de huid af te sluiten, maar herstelt daadwerkelijk de vochtbalans in de huid.
Omdat HYPOGEEN de juiste hoeveelheden van alle noodzakelijk benodigde stoffen bevat, zijn alle producten uiterst zuinig in gebruik

We gebruiken cookies om uw website ervaring te verbeteren Meer informatie